Operatie NL FitPowered By AVRO

Train mee - eet mee - leef mee

Operatie NL Fit

Iedereen heeft wel eens zo’n gedachte dat je iets meer aan sport zou moeten doen. Of dat je voeding wel wat gezonder kan. Maar structureel iets aan je eet- en sportgewoonten veranderen, blijkt niet altijd makkelijk. Op donderdag 5 september is de AVRO gestart met Operatie NL Fit. In tien weken wordt heel Nederland gemobiliseerd om gezonder en fitter te leven.

plaatjeAanvoerders
Foto: Falco Hassink

Vijf gemotiveerde mannen en vrouwen gaan de uitdaging aan om gezonder te eten en meer te bewegen. Als aanvoerders van Operatie NL Fit zijn zij inspirerende voorbeelden voor de rest van Nederland, bijgestaan door drie deskundigen op het gebied van sport, psyche en voeding. Via tv, radio, de website en social media kan ook jij tien weken lang met de vijf aanvoerders meetrainen, mee-eten en meeleven.

Train mee, eet mee, leef mee
Alle tips, dagelijkse recepten en trainingen vind je op de website. Hier kun je ook een eigen profiel aanmaken. Zo kun je de aanvoerder die jou het meest aanspreekt volgen. Dan sta je er niet alleen voor: je volgt hetzelfde eet- en trainingspatroon als jouw aanvoerder. Via je profiel kun je bovendien je favoriete recepten en trainingen bewaren, en je gewichtsverloop vergelijken met dat van je aanvoerder.

De vijf aanvoerders delen hun ervaringen via Facebook, en ook op de Operatie NL Fit Facebookpagina en Twitter vind je tips die je helpen om gezonder te leven. "Voor bijna iedereen is de eerste stap de zwaarste. Maar nu kun je die stap met heel veel anderen tegelijk zetten. Van bankzitter naar hardloper en dat in tien weken! Dat kan als je meedoet aan Operatie NL Fit," aldus presentator Art Rooijakkers.

Doe de test om te kijken of Operatie NL Fit jou kan helpen fitter te worden.

Volg Operatie NL Fit ook op Facebook en Twitter

Wil je via nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden over Operatie NL Fit, meld je dan aan voor de Algemene AVRO nieuwsbrief.

Heb je vragen over Operatie NL Fit of de website? Stuur ze naar operatienlfit@avro.nl.

Op zondag 3 november vond de Operatie NL Fit 5 km Run in Rotterdam plaats. Bekijk de foto´s en video´s van het evenement.  

Attentie: Vanaf 11 oktober is Operatie NL Fit iedere vrijdag om 19.30 uur op Nederland 1.


Reacties

Je cookieinstellingen verbieden de weergave van dit element

Wijzig je cookie-instellingen